Verkoop van hardware en software producten

Smart Computerservice helpt u graag met de aankoop van hard en software. Wij kunnen voor u een kant-en-klare computers, printers, laptoppen en software zoals Microsoft Office leveren, maar we kunnen ook een systeem voor u op maat bouwen, helemaal naar uw eigen wensen en behoeften. Ook kunnen we u helpen met de installatie van hardware die u zelf heeft aangeschaft.

Hardware kopen bij Smart Computerservice heeft verschillende voordelen:

  • Garantie rechtstreeks via Smart Computerservice
  • U hoeft het systeem niet zelf op te sturen bij problemen
  • De helpdesk van grote merken hebben niet altijd de mensen met de juiste kennis beschikbaar
  • Bij losse componenten geldt de regeling: niet goed geld terug
  • Schaft u uw pc of laptop via ons aan dan maken wij hem gebruiksklaar zodat u gelijk kunt genieten van uw nieuwe aanschaf.
  • Bij een zelfbouw computersysteem, kiest u zelf of met advies van ons wat u in uw computerkast wilt laten installeren. Zo kunt u kosten besparen op specifieke hardware en krijgt u meer waar voor uw geld.

Inrichten computer
Wilt u toch graag zelf de hardware aanschaffen, maar wilt u het wel door ons laten installeren, dan maken we graag een afspraak om bij u langs te komen. Denk bij de installatie aan het overzetten van data, e-mail, contactpersonen en softwarepakketten. U kunt uiteraard ook bij ons langs komen om de computer in te laten richten voor u.

Refurbished computerapparatuur

Naast nieuwe hardware levert Smart Computerservice ook refurbished computerapparatuur, denk hierbij aan laptops en desktops. Onze refurbished computerapparatuur wordt opnieuw nagelopen waarbij defecte hardware wordt vervangen of gerepareerd. Vervolgens wordt hardware grondig schoongemaakt alvorens het opnieuw wordt aangeboden.

Standaard geven wij 24 maanden garantie op refurbished computerapparatuur. Interesse in een nieuwe laptop maar geen geld voor een splinternieuw systeem? Neem contact met ons op en vraag naar de actuele voorraad. Refurbished computerapparatuur kan al snel 40% goedkoper zijn dan een nieuwe systeem en de apparatuur die wij slim in kopen is meestal niet te onderscheiden van nieuw.