ICT-Support

Smart Computerservice support u graag bij al uw ICT gerelateerde problemen. Door het outsourcen van uw IT-beheer verzekert u zich van het minimaliseren van verstoringen en heeft u ondersteuning op elk gewenst moment. Zo bieden wij support op locatie als op afstand. Met onze service pakketten kunnen wij u snel en veilig ondersteunen op afstand en uw ict apparatuur monitoren. We kunnnen u zodoende nog sneller voorzien van de juiste IT ondersteuning dan u al van ons bent gewend!

Onze diensten zijn proactief en preventief, waardoor problemen worden voorkomen of vroegtijdig worden gesignaleerd. Het onderhoud van uw computernetwerk wordt veelal buiten kantoortijden uitgevoerd, zodat u hier geen hinder van ondervindt tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan beveiligingsupdates, firmware upgrades, temperatuur checks en hardware failures.

Voor een vaste prijs per maand bent u verzekerd van een betrouwbaar en stabiel netwerk. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de automatisering. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw computers altijd beschikbaar zijn en de IT-voorzieningen optimaal worden benut.

Voordelen van ICT Support bij Smart Computerservice

Vast bedrag per maand of incidenteel
Met een servicecontract bent u verzekerd van uitstekende support tegen een vaste prijs per maand. Ook klanten zonder vast contract helpen we graag.

Persoonlijk contact
Onze klanten zijn geen nummer. Persoonlijk contact is voor ons zeer belangrijk en u kunt ons altijd telefonisch bereiken!

Professionele ondersteuning & advies op maat
Elke klant is uniek en we helpen u dan ook graag met persoonlijk advies op maat!

Snel, betrouwbaar en vakkundig
Onze veel behaalde certificeringen en vele jaren werkervaring maakt ons betrouwbaar en vakkundig. Ruim 90% van onze hardware reparaties en IT support aanvragen wordt binnen 24 uur verholpen!

ICT Support:   iets voor u?

Wilt u weten wat Smart Computerservice voor u kan betekenen op het gebied van ICT Support? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Of u nu zzp-er, MKB of een not-for-profit organisatie bent, wij leveren u graag de best passende cloud oplossing op maat voor uw onderneming.