Werkplekbeheer

Werkplekbeheer, veilig en vertrouwd

Computers met achterstallig onderhoud kunnen voor flinke problemen zorgen binnen uw organisatie. Met onze proactieve werkplek servicepakketten houden wij uw computersystemen up-to-date en veilig en kunt u zich focussen op uw core business.

Wat houd werkplekbeheer precies in?

Elke computer in uw bedrijf zien wij als een werkplek en moet dus worden onderhouden. Met werkplekbeheer zorgen wij voor het beheer en onderhoud van uw computersystemen.

In overleg kunnen we een pakket voor u samenstellen: we kunnen hard- en software leveren, installeren en de werkplekken onderhouden en proactief in de gaten houden met onze RMM software.

RMM staat voor Remote Monitoring and Management en is een tool die wij als ict-dienstverlener veel gebruiken binnen onze ict infrastructuur. Met onze RMM tool kunnen we uw computers beter monitoren op foutmeldingen en updates van het besturingssysteem. Daarnaast biedt onze RMM tool de mogelijkheid om op afstand met u mee te kijken wanneer u als eindgebruiker ondersteuning vereist.

Voordelen van werkplekbeheer bij Smart Computerservice

Proactief beheer
Met onze proactieve handelingen lossen wij vaak storingen voor u op zonder dat u het merkt. En dat alles tegen een vast bedrag per maand.

Helpdesk Support
Helaas kunnen niet alle problemen voorafgaand worden verholpen. Met onze support helpdesk kunnen wij u dagelijks ondersteunen met al uw ICT gerelateerde vraagstukken zowel op afstand als onsite.

Betere hardware levensduur
Alle computers die wij beheren worden gemonitord en onderhouden. Hierdoor zal u langer met uw hardware kunnen blijven werken

Computerbeheer op afstand zonder tussenkomst van de gebruiker – RMM

Computerbeheer op afstand oftewel RMM (Remote Monitoring and management) is een tool die wij als ict-dienstverlener veel gebruiken bij onze heden daagse klantsystemen. De RMM tool is een stukje software dat de integriteit en prestaties kan monitoren van al alle computers, netwerkapparaten en virtuele machines die wij inzetten bij onze klanten. Het is hierdoor mogelijk om beveiligingsupdates en acties op afstand uit te voeren zonder tussenkomst van de gebruiker.

Dat klinkt allemaal heel mooi maar hoe zit het dan met mijn privacy?

Bij Smart Computerservice hoeft u zich om uw privacy absoluut geen zorgen te maken. Privacy & veiligheid staat bij ons bovenaan. We kunnen met onze RMM tool NIET zien wat u live doet en dat willen we ook helemaal niet weten gezien dat uw stukje privacyrecht betreft. Maar wat kunnen we dan allemaal wel zien?
Met onze RMM software hebben we volledig beheer over het technische gedeelte van uw computersysteem. Hierdoor kunnen we op tijd beveiligingsupdates naar uw computersysteem versturen, uw computer in topconditie houden d.m.v onderhoudscripts en eenvoudig de logboeken van het systeem uitlezen als hulptool bij het herleiden van eventuele systeemfouten.

Kortom; door proactief op te treden, worden potentiële problemen vooraf gesignaleerd waarbij een probleem in veel gevallen kan worden voorkomen in plaats van dat deze moet worden opgelost oftewel (voorkomen is beter dan genezen).

Scherm overname voor SMART SUPPORT

In onze RMM tool zit ook een “take over tool” ingebouwd. Met deze tool kunt u eenvoudig uw scherm met onze support heroes delen. Om uw privacy te waarborgen dient u ons altijd vooraf akkoord te geven voordat uw scherm daadwerkelijk met onze support heroes wordt gedeeld. De “take over tool” wordt enkel gebruikt wanneer u onze support nodig heeft om op afstand een probleem op te lossen. Als het probleem is verholpen word de opgebouwde take over sessie beëindigd en zullen we bij een volgende sessie opnieuw uw akkoord vragen om uw scherm met ons te delen.

Heeft u interesse om onze RMM tool voor uw bedrijf te laten werken? Neem dan uiteraard contact met ons op. Voor particuliere hebben wij een vergelijkbare oplossing maar dan net iets anders ingericht, informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Werkplekbeheer:  iets voor u?

Wilt u weten wat Smart Computerservice voor u kan betekenen op het gebied van werkplekbeheer? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Of u nu zzp-er, MKB of een not-for-profit organisatie bent, wij leveren u graag de best passende werkplek oplossing op maat voor uw onderneming.