VoIP-telefonie

Professioneel en eenvoudig bellen over het internet

Met VoIP telefonie kunt u als ondernemer genieten van eindeloos veel mogelijkheden. Denk aan een professioneel menu met de optie wachtmuziek, vele belplannen, doorschakelingen en diverse voicemail instellingen. Bovendien is bellen via VoIP een stuk voordeliger. Samen met onze partners voorzien we ook uw onderneming van perfect internet & telefonie voor op de zaak. Voor iedere onderneming hebben wij slimme VoIP en Internet oplossingen op maat, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Centrale communicatie vanaf je desktop, laptop of mobiel
Vanaf elk apparaat bent u evengoed bereikbaar.

Kostenbesparend
Bespaar 40% tot 75% op dure abonnementen en hoge belkosten.

Één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

Betrouwbaar & professioneel
Met onze Voice over IP diensten bieden wij u een betrouwbare en professionele oplossing die tevens is te integreren in uw huidige infrastructuur.

Alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie bieden we een totaalpakket (DSL, Fiber (glasvezel), GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

VOIP applicatie op mac

Professionele VoIP-telefonie iets voor u?

Wilt u weten wat Smart Computerservice voor u kan betekenen op het gebied van VoIP-telefonie & Internet? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Of u nu zzp-er bent, MKB of een non-profit organisatie bent, wij leveren u graag de best passende cloud oplossing op maat, geschikt voor uw onderneming.