Reparatie

Computer reparatie & onderhoud

Start uw computer of pc niet meer op of is de computer ontzettend langzaam? Mogelijk is uw computer besmet met een virus of misschien heeft uw computer onderhoud nodig zoals een extra geheugen of een SSD upgrade. Een probleem met de computer kan vaak verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, maar ook problemen met de hardware komen vaak voor. Smart Computerservice is uw IT specialist voor computerreparaties en onderhoud. We repareren al meer dan 15 jaar alle voorkomende defecten aan alle merken computers inclusief Apple computers.

Alle computer reparatie voordelen in een overzicht

  • Gratis diagnose indien u de reparatie door ons laat uitvoeren
  • Snel en vakkundige ondersteuning
  • Ophaal / brengservice mogelijk
  • Binnen 48 uur is uw computer weer helemaal in orde en in veel gevallen zelfs de zelfde dag!

Upgrade uw oude laptop of desktop computer

Is uw computer of laptop ontzettend traag? Neem contact met ons op of breng uw computer op afspraak bij ons langs. Wij helpen u graag verder met uw storing of reparatiewerkzaamheden. Met een niet al te dure investering kunnen wij uw computer upgraden door bijvoorbeeld sneller geheugen te plaatsen. Een SSD in bouwen i.p.v. de traditionele harde schijf (ongeveer 5x sneller) of misschien zelfs wel een nieuwe processor (het brein van uw computer of laptop).

Reparatie & onderhoud: iets voor u?

Wilt u weten wat Smart Computerservice voor u kan betekenen op het gebied van computer reparatie & onderhoud? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Of u nu zzp-er bent, MKB of een not-for-profit organisatie bent, wij leveren u graag de best passende cloud oplossing op maat voor uw onderneming.