Zakelijk Wifi

Supersnel Wi-Fi overal in huis of op de zaak

Werken met één Wifi apparaat kunt u vergelijken met één speaker in uw gehele woning. U zult al snel merken dat het geluid niet goed doorkomt en de kwaliteit flink achteruit gaat. Wifi signalen hebben moeite met muren en hebben het nog moeilijker met verdiepingen. Ooit geprobeerd vanaf de zolder een film te streamen wanneer de router is geplaatst in de meterkast?

Gelukkig is de oplossing voor ons eenvoudig. In een notendop samengevat werken we met meerdere Wifi-punten die we verdelen over uw woning, horeca of kantoorruimte. Zo zorgen we voor een optimale dekking overal in huis of op de zaak. Daarnaast wordt de geplaatste apparatuur goed afgesteld, beveiligd en op afstand door ons onderhouden (managed wifi). Voor het beheer op afstand betaald u een X bedrag per jaar afhankelijk van uw wifi/netwerkinstallatie.

Alle voordelen op een rij:

  • Het complete beheer van het netwerk wordt uit handen genomen en onderhouden op afstand
  • Met managed wifi kunt u een scheiding tussen een bedrijfs- en gastnetwerk realiseren
  • Met managed wifi heeft u op iedere plek binnen uw organisatie een draadloos toegangspunt beschikbaar
  • Beveiligingsupdates worden door ons gepusht naar uw netwerk zodat u veilig en stabiel kunt blijven werken
  • Managed wifi betekent een schaalbaar netwerk en kan daarom gemakkelijk meegroeien met uw bedrijf of thuissituatie
Smart WiFi huis alle verdiepingen illustratie
Unifi management portaal

Wi-Fi installatie en onderhoud

Al onze WiFi en overige netwerkproducten zijn o.a. van het A-merk Ubiquiti, TP-Link, Draytek, HP, Zyxel en PFsense Firewall en worden naar keuze geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden op onze cloud servers. De UniFi Controllers zijn bereikbaar via een beveiligde website zodat niet zomaar iedereen verbinding kan maken. Met de Unifi App die beschikbaar is voor zowel Android als iPhone kunt u ook eenvoudig op afstand inloggen indien gewenst

Met ons motto “service met ‘n glimlach” doorlopen wij vanaf het begin tot eind, en ver daarna gezamenlijk met u alle stappen die nodig zijn om supersnel wifi te installeren en te onderhouden.

Meer weten over Supersnel Wi-Fi overal in huis of op de zaak?

Wilt u weten wat Smart Computerservice voor u kan betekenen op het gebied van wifi? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Of u nu zzp-er bent, MKB of een non-profit organisatie bent, wij leveren u graag de best passende cloud oplossing op maat voor uw onderneming.

  • Uw wensen m.b.t. het WiFi-netwerk bespreken
  • Ubiquiti demonstratie geven (op afspraak)
  • Site survey uitvoeren, hierbij wordt er een WiFi analyse op maat gemaakt met speciale meetapparatuur
  • Installatie van WiFi-apparatuur en bekabeling (maatwerk)
  • Uw apparatuur configureren, testen en onderhouden