Netwerk- en systeembeheer

ICT moet gewoon werken

Loopt dat programma weer voor de zoveelste keer vast, komt het papier niet uit de printer of misschien bent u wel data kwijt en heeft u geen backup? ICT is de afgelopen jaren steeds complexer geworden en we kunnen er simpelweg niet meer zonder. Als systeembeheerder zorgen wij voor het beheer en onderhoud van al uw ict apparatuur zodat u er veilig en zonder problemen gebruik van kunt maken.

Als netwerkbeheerder zorgen we ervoor dat diverse locaties met elkaar kunnen communiceren. Dat netwerken beveiligd en afgeschermd zijn zowel bekabeld als wifi oplossingen. Zo hebben uw medewerkers toegang tot alle gewenste lokale en externe netwerken. Voor de juiste monitoring bieden we een pro actieve ict dienstverlening.

Pro actieve ICT dienstverlening

Proactief beheer is het voorkomen van problemen op het gebied van ICT. Met proactieve dienstverlening monitoren wij uw ICT infrastructuur op afstand. Dit doen wij met een stukje software genaamd RMM. RMM staat voor Remote Monitoring and Management en is een tool die wij als ict-dienstverlener veel gebruiken binnen onze ict infrastructuur als onze klantsystemen.

De RMM tool is een stukje software dat de integriteit en prestaties kan monitoren van al alle computers, netwerkapparaten en virtuele machines die wij inzetten bij onze klanten. Het is hierdoor bijvoorbeeld mogelijk om beveiligingsupdates en acties op afstand uit te voeren zonder tussenkomst van de gebruiker. Door proactief te werken kunnen wij opkomende problemen vroegtijdig signaleren en ongewenste situaties worden voorkomen.

Waarom zou u netwerk- en systeembeheer uitbesteden aan Smart Computerservice?

Ruime werkervaring
Smart Computerservice heeft 10+ jaren werkervaring op het gebied van complexe ICT problemen te verhelpen. In deze jaren hebben we veel kennis opgebouwd van Windows, Mac en Linux computersystemen maar ook veel netwerk ervaring.

Zeer goede ondersteuning
Onze professionals staan altijd klaar om u te helpen, zelfs in de late uurtjes

We werken met de beste apparatuur van A-merken
Tijdens onze jaren werkervaring hebben we met vele systemen gewerkt en daaruit een de beste hardware merken geselecteerd. Zo werken we graag met Dell, HP, Draytek, Ubiquiti, Synology, Terra Computers en Brother.

Proactief netwerkbeheer
We monitoren uw netwerk 24 uur per dag voor een vast bedrag per maand of jaar. Problemen wordt snel verholpen maar de meeste storingen en cyberaanvallen zijn al verholpen voordat u het merkt!

Neem vrijblijvend contact met ons op?

Wilt u weten wat Smart Computerservice voor u kan betekenen op het gebied van netwerk & systeembeheer? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Of u nu zzp-er bent, MKB of een not-for-profit organisatie bent, wij leveren u graag de best passende cloud oplossing op maat voor uw onderneming.