Over ons

Tom van Dijken portret foto

Even voorstellen

Mijn naam is Tom van Dijken, eigenaar van Smart Computerservice, voorheen bekend als “IT Volendam” en officieel gestart in 2012 en actief in de sector ICT sinds 2002. Mijn carrière begon hobbymatig voor familie en vrienden maar mijn service, diensten en nodige kennis werden al snel door derde opgemerkt. In 2016 nam ik ontslag bij mijn voormalige werkgever ZIGGO en werk ik tot op de dag van vandaag als zelfstandige samen met een team van andere ICT Professionals.
We hebben 2 locaties namelijk Volendam en Hoorn. Samen met mijn collega en IT-partners bieden we voornamelijk ondersteuning aan op afstand vanaf locatie Hoorn. Locatie Volendam zit ik zelf 2 dagen per week zodat we onze klanten rondom Volendam ook on-site goed kunnen blijven ondersteunen.

In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd met hond en vriendin en ben ik altijd verder aan het hobbyen in de ICT.

Expertise en Specialisatie:

Onze kracht ligt in diepgaande expertise en specialisatie. Of het nu gaat om het oplossen van complexe IT-problemen, het optimaliseren van netwerken of het ontwikkelen van dynamische websites, wij zijn er trots op specialisten te zijn in ons vakgebied

Klantgerichtheid

Waar wij in uitblinken is onze klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar jouw behoeften, bieden oplossingen op maat en zorgen voor een naadloze ervaring, of je nu een klein bedrijf bent of een particuliere klant.

Innovatie:

Innovatie is onze drijvende kracht. Wij blijven voorop lopen in de nieuwste technologieën en trends, wat resulteert in cutting-edge oplossingen die jouw bedrijf helpen groeien.

Snelle en Betrouwbare Service:

Onze onderscheidende factor is onze snelle en betrouwbare service. Wij begrijpen de waarde van jouw tijd en streven ernaar om problemen efficiënt op te lossen, zodat jij snel weer kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Veelzijdigheid:

Wat ons uniek maakt, is onze veelzijdigheid. Of het nu gaat om het beheren van complexe IT-infrastructuren, het leveren van hoogwaardige hardware, of het ontwerpen van gebruiksvriendelijke websites, wij hebben de expertise in huis.