Over Smart Computerservice

Even voorstellen

Mijn naam is Tom van Dijken, oprichter van Smart Computerservice, voorheen bekend als “IT Volendam”. Ik ben officieel gestart in 2012 en actief in de sector ICT sinds 2002. Het begon allemaal hobbymatig voor familie en vrienden maar mijn service, diensten en nodige kennis werden al snel door derde opgemerkt. Hierdoor heb ik in 2016 officeel ontslag genomen bij mijn voormaliger werkgever ZIGGO en  werk ik tot op de dag van vandaag als zelfstandige samen met een team van andere ICT Professionals.

Klantgerichter werken

Sinds het jaar 2016 heb ik voor mijzelf de switch gemaakt om volledig zelfstandig door te gaan. De stap naar het zelfstandig ondernemerschap is gemaakt omdat ik veel klantgerichter wilde werken dan in een grote organisatie mogelijk was. Ik vind het prettig wanneer ik zelf invloed heb op hoeveel aandacht ik een klant kan geven, waar bij grotere bedrijven er vaak geen ruimte voor is.
Daarbij kan ik nu veel flexibeler werken nu ik mijn eigen tijd kan indelen.

Vlotte communicatie

Een eenmanszaak heeft voor mij en voor u als klant, het voordeel dat de persoon die het werk opneemt, voorbereidt en natuurlijk uitvoert één en dezelfde persoon is. En door de directe communicatie kan het werkschema of de planning ook tussentijds zeer flexibel worden aangepast.

Het werk moet voor mij prettig zijn, maar ook voor u als klant. Daarom probeer ik de overlast tot een minimum te beperken. De reparatietijden en service aanvragen probeer ik dan ook zo kort mogelijk te houden.

Succesvol

Door de vele jaren werkervaring en veel behaalde certificeringen profileer ik mij als een echte ICT-Professional en samen met vele partners bieden wij u een snel, betrouwbaar en vakkundig totaaloplossing voor al uw ICT vragen en technische installaties.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen om al uw IT-vragen te bespreken, ik sta u graag te woord!