Over ons

Tom van Dijken portret foto

Even voorstellen

Mijn naam is Tom van Dijken, eigenaar van Smart Computerservice, voorheen bekend als “IT Volendam” en officieel gestart in 2012 en actief in de sector ICT sinds 2002. Mijn carrière begon hobbymatig voor familie en vrienden maar mijn service, diensten en nodige kennis werden al snel door derde opgemerkt. In 2016 nam ik ontslag bij mijn voormalige werkgever ZIGGO en werk ik tot op de dag van vandaag als zelfstandige samen met een team van andere ICT Professionals.

In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd met hond en vriendin en ben ik altijd verder aan het hobbyen in de ICT.

Klantgerichter werken

Sinds het jaar 2016 heb ik voor mijzelf de switch gemaakt om volledig zelfstandig door te gaan. De stap naar het zelfstandig ondernemerschap is gemaakt, omdat ik veel klantgerichter wilde werken dan in een grote organisatie mogelijk was. Ik vind het prettig dat ik zelf invloed heb op hoeveel aandacht ik een klant kan geven, terwijl er bij grotere bedrijven vaak geen ruimte voor is. Daarnaast kan ik nu veel flexibeler werken.

Vlotte communicatie

Een zelfstandige ondernemer heeft voor mij en voor u als klant, het voordeel dat de persoon die het werk opneemt, voorbereidt en uitvoert één en dezelfde persoon is. Door de directe communicatie kan het werkschema of de planning ook tussentijds zeer flexibel worden aangepast.

Het werk moet voor mij prettig zijn, maar ook voor u als klant. Daarom probeer ik de overlast tot een minimum te beperken. De tijden voor reparatiewerk en ICT ondersteuning probeer ik dan ook zo kort mogelijk te houden. De persoonlijke support is zelfs in het weekend mogelijk, indien het veel prioriteit heeft.

Succesvol

Door de vele jaren werkervaring en behaalde certificeringen profileer ik mij als een echte ICT-Professional en samen met vele partners bieden wij u een snel, betrouwbaar en vakkundige totaaloplossing voor al uw ICT-en technische installatie vragen.

Onze Expertise

Als ICT dienstverlener bieden wij een oplossing voor elke uitdaging. Stilstaan is geen optie, we hebben steeds meer gebruikers, steeds complexere diensten en bovenal moet het werken.

Om dit te realiseren werken we met de nieuwste technieken en innoveren wij mee met de diensten en producten van onze klanten en leveranciers. Cloud diensten zoals het online werken met Office 365 en VoIP worden dan ook vaak toegepast. Installatiewerk zoals het leveren van internet, ontwerpen en installeren van netwerken, het aanleggen van datakabels en het plaatsen van randapparatuur is de basis voor ieder kantoor of thuisnetwerk. Met jaren werkervaring en gecertificeerd in COAX (CAI – ZIGGO) & DSL telecom (KPN – XS4ALL) verbindingen, Windows 10, Apple en vele andere ICT certificeringen worden al uw ICT-gerelateerde vraagstukken vakkundig en snel verholpen.