Domotica

Elektrotechnische installaties en Domotica

Heeft u een oude meterkast die nu echt toe is aan vernieuwing? Wenst u extra stopcontacten in uw woning of moeten er extra groepen worden aangelegd? Uw verlichting centraal bedienen, camera’s binnen of buitenhuis installeren of misschien een mooie Sonos geluidsinstallatie overal in huis of op kantoor? Dankzij ons brede netwerk werken wij samen met partners en hebben wij voor iedere uitdaging wel een oplossing op maat. Samen installeren wij elektrotechnische installaties of lossen lastige storingen voor u op.

Bekijk ons portfolio

Wat is domotica

Domotica is eigenlijk niks anders dan slimme apparatuur dat kan communiceren met een netwerk zodat u middels u telefoon of ander bedieningspaneel een opdracht naar het gewenste apparaat kunt versturen. Domotica wordt dan ook wel “huisautomatisering”genoemd. Denk bijvoorbeeld aan uw verlichting, audo en computerapparatuur, zonnescherm, rolluik, alarm en vele andere systemen.

Meer info over domotica?

Wilt u weten wat Smart Computerservice voor u kan betekenen op het gebied van domotica (huisautomatisering)? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Of u nu zzp-er bent, MKB of een not-for-profit organisatie bent, wij leveren u graag de best passende cloud oplossing op maat voor uw onderneming.