Verkoop van hardware en software producten

Smart Computerservice is het juiste adres voor advies en het aanschaffen van hard en software producten. Zo leveren wij kunnen kant-en-klare computersystemen, printers, laptops en vele overige computerhardware. Ook het leveren van software zoals Microsoft Office, Adobe, antivirus software en vele andere pakketten is geen enkel probleem. Heeft u meer behoefte aan een systeem op maat, precies volgens de wensen zoals u het voor u ziet? Bij Smart Computerservice is ook dat geen probleem, we bouwen met plezier en leveren precies zoals u het wilt hebben.

Misschien bent u zelf al wezen hobbyen met een zelfbouw computersysteem en zoekt u hulp om het syteem werkend en stabiel te krijgen? Neem gerust contact met ons op, we assisteren u graag.

Hardware kopen bij Smart Computerservice heeft verschillende voordelen:

  • Garantie rechtstreeks via Smart Computerservice
  • U hoeft het systeem niet zelf op te sturen bij problemen
  • De helpdesk van grote merken hebben niet altijd de mensen met de juiste kennis beschikbaar
  • Bij losse componenten geldt de regeling: niet goed geld terug
  • Schaft u uw pc of laptop via ons aan dan maken wij hem gebruiksklaar zodat u gelijk kunt genieten van uw nieuwe aanschaf.
  • Bij een zelfbouw computersysteem, kiest u zelf of met advies van ons wat u in uw computerkast wilt laten installeren. Zo kunt u kosten besparen op specifieke hardware en krijgt u meer waar voor uw geld.

Refurbished – Laptops en Desktops

Naast nieuwe hardware levert Smart Computerservice ook refurbished laptops en desktops. Onze refurbished computerapparatuur wordt opnieuw nagelopen waarbij defecte hardware wordt vervangen of gerepareerd. Vervolgens wordt de hardware grondig schoongemaakt alvorens het opnieuw wordt aangeboden.

Interesse in onze dienstverlening?

Standaard geven wij 12 maanden garantie op refurbished computerapparatuur. Interesse in een nieuwe laptop maar geen geld voor een splinternieuw systeem? Neem contact met ons op en vraag naar de actuele voorraad. Refurbished computerapparatuur kan al snel 40% goedkoper zijn dan een nieuw systeem en de apparatuur die wij slim in kopen is meestal niet te onderscheiden van nieuw.