Vaak computerproblemen? Bespaar nu kosten met de smart-strippenkaart

Werkt de computer niet zoals u zou willen dat het werkt of komt het printje opnieuw niet uit uw printer rollen? Als u deze signalen herkent dan helpen wij van Smart Computerservice u graag met al uw gerelateerde computerproblemen. Heeft u vaker computerondersteuning nodig dan een gemiddelde gebruiker, dan kan dit voor hoge ict kosten zorgen. Daarom hebben wij de smart-strippenkaart in ons diensten pakket toegevoegd, een service urenkaart tegen een goedkoper uurtarief.

Kosten besparen met de smart-strippenkaart

Kosten besparen met onze smart-strippenkaart, maar wat is het en hoe werkt het precies? De smart-strippenkaart kunt u vergelijken met een ouderwetse buskaart. Voor elke rit werd er een stempel op uw aangeschafte buskaart gezet. De smart-strippenkaart werkt nagenoeg hetzelfde, u schaft service uren bij ons aan en wij strepen vervolgens de uren die wij voor u werken af. Hoe meer uren u per smart-strippenkaart aanschaft des ter meer korting u van ons ontvangt.
De ingekochte uren kunt u voor diverse ict gerelateerde problemen inzetten. Zo kunt u gebruik maken van computerondersteuning op afstand waarbij onze professionals verbinding maken met uw computersysteem en u stap voor stap via de telefoon en het internet helpen met al uw computervragen.

Computerondersteuning aan huis

Computerondersteuning aan huis komt de laatste tijd steeds minder voor, aangezien er steeds meer mogelijkheden op afstand zijn. Toch zijn er situaties waarbij het voor u wellicht prettiger is om computer ondersteuning aan huis te krijgen, bijvoorbeeld een fysieke aansluiting die hersteld moet worden, een printer die opnieuw moet worden ingesteld of wellicht vindt u het al lastig genoeg om uw computerproblemen via een telefoon uit te leggen? Maak dan eenvoudig een afspraak voor bij u thuis! Onze professionals zullen op uw tempo u helpen met alle computervragen. Tip! Schrijf van tevoren alvast uw vragen op een briefje, zodat we stapsgewijs door alle punten heen kunnen lopen.

Tarieven & reiskosten

Reiskosten worden berekend vanaf ons kantoor adres ongeacht het soort vervoer en volgens de snelste route van Google maps. Woont u in Edam of Volendam dan berekenen wij geen voorrijkosten. Eventuele parkeerkosten worden altijd achteraf gefactureerd.

Woont u buiten Edam of Volendam dan zijn de volgende voorrijkosten van toepassing:

  • Voorrijkosten tot 15 km €12,50
  • Voorrijkosten tot 35 km €30,00
  • Voorrijkosten tot 50 km €45,00
  • Voorrijkosten boven de 50 km in overleg

PLAN - PRICE

Description

32 STRIPPENKAART 

8 uur ondersteuning

€ 480,-Korting € 48,-

16 STRIPPENKAART

4 uur ondersteuning

€ 245,-

Korting € 19,-

Meest gekozen

 8 STRIPPENKAART

2 uur ondersteuning

€ 124,-

Korting € 8,-

U kunt een Smart-strippenkaart van te voren aanschaffen door telefonisch contact met ons op te nemen of door het contactformulier op deze pagina in te vullen.

De Smart-strippenkaart is 1 jaar geldig vanaf de aanschafdatum.

De smart-strippenkaart is gemaakt voor particulieren klanten. Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van een zakelijke urenkaart of Service Level Agreement (SLA) overeenkomst.
Voor de particuliere klant hanteren wij een  responstijd van 48-72 uur, indien er storingen voor zakelijke relaties aanwezig zijn. Met de zakelijke urenkaart of SLA hanteren wij een responstijd van 8 uur tijdens onze openingstijden. Hierdoor heeft u met een zakelijke urenkaart voorrang op particuliere klanten. Indien u geïnteresseerd bent in een zakelijk voorstel kunt u middels het contactformulier uw gegevens achterlaten.